Thomas Sandell

AH#024

Stort, smakfullt och med en generös uteplats

AH#024 är en modern 2-plansvilla. Huset är kompakt men med stort och smakfullt innehåll. Huset är lättplacerat och passar de flesta tomter, inte minst med tanke på fönsteröppningarna som är placerade som tavlor i olika storlekar åt alla håll. Husets fjällpanel och fönstrens små kepsar ger det annars stramt vita huset en alldeles egen karaktär.

Boytan på 135 kvm är väldisponerad i två plan med rummen som en krans längs fasaden, alla med utsikt åt olika håll, och med trappan yteffektivt placerad i mitten av huset.

AH#024 finns även i en variant med takterrass

Entréplanet är den sociala våningen där kök, vardagsrum, gästtoalett och förråd samsas i en väldefinierad men luftig planlösning där varje del har sin egen riktning och utsikt. Det övre planet rymmer ytterligare ett allrum, badrum/tvättrum och tre sovrum.

Som pricken över i finns AH#024 i en variant med takterrass där hela taket blir en generös uteplats. Takterrassen blir en plats dit man kan ta sommarmöblemanget och utegrillen för att disponera som ett privat och generöst uterum.

Visst har vi fina hus?

Vi berättar gärna mer om oss och besvarar gladeligen på era frågor.
Lämna E-post och/eller telefonnummer så kontaktar vi dig.

Kontakta mig!