Claesson Koivisto Rune

Claesson Koivisto Rune

Mångdisciplinär trio som låtit tala om sig både på den svenska arenan och i internationella sammanhang i mer än tio år. Tillsammans har Claesson Koivisto Rune genomfört över 200 projekt, ett av dessa är den omtalade och omtyckta redesignen av Operakällaren i Stockholm.

Ett extra hedrande och smickrande erkännande, bland alla framgångar de mött, var 2005 då de utvaldes bland de första svenska arkitekterna någonsin till den internationella avdelningen på Arkitekturbiennalen i Venedig med Sfera Building och Besökscentret till Lunds domkyrka. Andra exempel ur den gedigna produktionen är No. 5 House, svenska ambassadörsresidenset i Berlin, Villa Wabi – och förvaringsserierna Rand och Vass för Asplund. Trion har även belönats med en rad utmärkelser som Utmärkt Svensk Form och Guldstolen.

http://www.claessonkoivistorune.se/

Signerat verk av arkitekten

När huset enligt Portfolion är färdigbyggt får ni verket signerat av arkitekten genom en skylt av borstat stål med arkitektens namn, arkitektens signatur och årtal för byggnation ingraverat med laser. Skylten, som är 150×150 mm placeras vid entrédörren.