AH#001

Modernistisk lada med känsla av rymd.

I denna modernistiska lada smälter ditt hem samman med den omgivande naturen. Den utsuddade gränsen mellan inne och ute ger en enorm känsla av rymd och tar tillvara varje sekund av det många av oss värderar som mest – ljuset. Det är lätt att se AH#001 vid havet eller med en äppelträdgård på Österlen som närmaste granne. Men omgivningen behöver inte vara grandios för att huset ska komma till sin rätt. Att känna dofterna från sin trädgård in i köket eller att stå klistrad mot rutorna och titta ut när det blåser snöstorm är storslaget i sig.

Den utsuddade gränsen mellan inne och ute ger en enorm känsla av rymd och tar tillvara varje sekund av det många av oss värderar som mest – ljuset.

AH#001 är ett mycket praktiskt hus och ytmässigt effektivt, mycket tack vare trappans centrala och avgränsande placering mellan kök och vardagsrum. Matlagningen tar inte över hela ytan trots den öppna känslan. Väldigt trevligt är det också med den fantastiska möjligheten till förvaring längs båda husets långsidor på övre plan. I den största modellen innebär det upp till 32 garderober. En favorit för barnfamiljen?