AH#024

Stort, smakfullt och med en generös uteplats

AH#024 är en modern 2-plansvilla. Huset är kompakt men med stort och smakfullt innehåll. Huset är lättplacerat och passar de flesta tomter, inte minst med tanke på fönsteröppningarna som är placerade som tavlor i olika storlekar åt alla håll. Husets fjällpanel och fönstrens små kepsar ger det annars stramt vita huset en alldeles egen karaktär.

Boytan på 135 kvm är väldisponerad i två plan med rummen som en krans längs fasaden, alla med utsikt åt olika håll, och med trappan yteffektivt placerad i mitten av huset.

AH#024 finns även i en variant med takterrass

Entréplanet är den sociala våningen där kök, vardagsrum, gästtoalett och förråd samsas i en väldefinierad men luftig planlösning där varje del har sin egen riktning och utsikt. Det övre planet rymmer ytterligare ett allrum, badrum/tvättrum och tre sovrum.

Som pricken över i finns AH#024 i en variant med takterrass där hela taket blir en generös uteplats. Takterrassen blir en plats dit man kan ta sommarmöblemanget och utegrillen för att disponera som ett privat och generöst uterum.