Arkitekthus Nyheter 2013

Inlagt den by & filed under Nyheter från Arkitekthus.

Produktutveckling
Vi har under 2012 avsatt mycket tid åt produktutveckling och förfining av konceptet – in i minsta detalj. Nya Prisblad och nya Rumsbeskrivningar ligger klara. From 1 januari 2013 kommer vi börja offerera enligt de nya beskrivningarna 2013:1 som innehåller många nya godbitar. Några av de större nyheterna är att Arkitektens val nu innehåller Kök och Garderober från Italienska designtillverkaren Varenna Poliform, Ytterdörr från Hajom, Fönster Extreme 0,9 med solskyddsglas från Elit etc. Vi har även höjt lägstanivån rejält i designlinjerna Premium och Bas.

Ny Entreprenadform
Entreprenadformen är numera Generalentreprenad och i vissa områden kan vi även, via våra agenter, erbjuda Totalentreprenad för likvärdigt pris, till exempel i Stockholmsregionen och i Västsverige. För dig som har egna kontakter med entreprenörer så finns fortfarande möjligheten att enbart köpa husleveransen av oss.

Arkitekthus Individual
Oavsett vilken designlinje ni än väljer så ingår nu även, exklusivt för våra Svenska kunder, upp till 30 timmar arkitekthjälp från det arkitektkontor som skapat verket. Dessa timmar kan med fördel användas till mindre kundanpassningar, hjälp att placera in huset på tomten, hjälp med materialval, färgsättning in- och utvändigt, kakel och klinkers etc. Ni bestämmer själv hur tiden ska användas!

Signerat verk vid Arkitektens val
När huset är färdigbyggt får ni verket signerat av arkitekten genom en skylt av borstat stål med arkitektens namn, arkitektens signatur och årtal för byggnation ingraverat med laser. Skylten, som är 150×150 mm placeras vid entrédörren.

Nya Prislistor
Nya justerade prislistor med fasta priser kommer att läggas ut på hemsidan 17:e december.