Arkitekthus söker fler säljare som vill representera oss i olika delar av landet. Du får kunden att känna att det är det bästa som hänt dem och du menar det eftersom du i grund o botten är genuint intresserad av god arkitektur och design.

Arkitekthus säljer färdigritade hus – in i minsta detalj – ritade av några av Sveriges främsta arkitekter Claesson Koivisto Rune, Thomas Sandell, Tham & Videgård och Gert Wingårdh.

Köparen ändrar inte nämnvärt i husets design, varken interiört eller exteriört, men har ändå viss frihet att påverka materialval efter eget tycke o smak. I grundutförande väljer kunden mellan tre designlinjer och några få noga utvalda tillval som är framtagna av arkitekten i samarbete med oss på Arkitekthus.

Du kommer att marknadsföra och sälja hus ur Arkitekthus portfolio så som egen företagare i nära samarbete med vårt huvudkontor och övriga säljare/agenter.

Du arbetar självständigt som egen företagare vilket ställer krav på eget driv, men även ger möjlighet till stor frihet. Som kundansvarig säljare/agent driver du på egen hand affärer och försäljning. Du är ansvarig för kontakter med kommuner, markägare, entreprenörer och kunder från första kontakt till inflyttning. Du kan ”hitta dina affärer” och känner dig inte främmande för att söka upp, etablera och driva projekt på egen hand. Till din hjälp har du ett välkänt varumärke och en entreprenörsdriven organisation – som du blir en mycket välkommen del av.

Husförsäljning är relativt komplext och det är därför nödvändigt att du har erfarenhet av denna typ av försäljning sedan tidigare, helst från branschkollega som också är i premiumsegmentet men du kan även vara en välrenommerad byggmästare med erfarenhet av konsumentförsäljning. Erfarenhet av projektledning och kunskaper i byggteknik är absolut en fördel. Viktigast av allt är dock din egen inställning och att du delar vår och våra arkitekter passion för god arkitektur.

Om du känner att du besitter de egenskaper som krävs för att representera oss och några av Sveriges främsta arkitekter är du rätt person.

Skicka in en beskrivning av dig själv på max en A4 samt CV och referenser till info@arkitekthus.se Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ulrik von Schedvin ulrik.von.schedvin@arkitekthus.se