Arkitekthus väljer VH-7 Concept som kök, garderober och inredning i tvätt/teknik

Inlagt den by & filed under Nyheter från Arkitekthus.

VH-7 hyllar rena linjer!

HTH, som producerar VH-7 Concept, bad sina utvecklare att skapa en ny köksdesign som förenar elegans, funktionalitet och ett modernt uttryck. VH-7 Concept är resultatet, en ny köksdesign med rena linjer och till 100 % genomtänkta detaljer. I den nya köksserien kombineras enkla, vågräta linjer på underskåpen med stilfulla, smala, lodräta linjer på överskåpen, vilket ger ditt nya kök ett unikt uttryck av både elegans och minimalism.

Köksserien VH-7 Concept skiljer sig från annan köksdesign genom nya, funktionella greppspår som skapar ett enkelt och rent uttryck, och resultatet av detta avspeglas i ett stilrent och modernt kök. VH-7 Concepts nya funktionella greppspår garanterar dessutom bra funktionalitet och skillnaden i förhållande till andra grepplösa kök är att greppen inte fräses in i själva luckan, vilket resulterar i att de rena och eleganta linjerna bevaras i ditt nya grepplösa kök. Det nya konceptet VH-7 finns även till badrum.
Att VH-7 Concept säljs, produceras och hanteras av HTH gjorde dessutom valet ganska enkelt för oss. HTH är, förutom en skicklig producent med snyggt sortiment, en organisation som har full fokus på kundvård och logistik. Visste du tex att varje kök levereras av deras egna lastbilar med egna chaufförer (2 st), att de lastar av köket, bär in det i huset på anvisad plats och kontrollerar att allt är med och att inget är skadat, det är världsklass!

VH-7 Concept ingår nu, med olika lucktjocklekar och olika material i bänkskivor/stänkskydd, som standard i Arkitekthus samtliga designlinjer i alla köpeavtal som tecknas from 2014.05.01. I Arkitektens val ingår tex nu också Corian som material i bänkskivor och stänkskydd. Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

http://www.hth.se/koek-nyhet-vh-7/